Afvallen met het eiwitdieet

0

Afvallen met het eiwitdieet

De naam zegt het al, een eiwitdieet is een dieet waarbij een mens vooral eiwit rijk voedsel tot zich neemt. De andere macro’s zoals vet en koolhydraten limiteren. Met name de koolhydraten natuurlijk. Maar ook daar is weer onderscheid te maken. Aan de ene kant heb je witte rijs, wit brood, lage kwaliteit koolhydraten en aan de andere kant heb je dan dingen als zilvervlies rijst, volkoren havermout, rogge brood. Op zich mag er best nog wel aardig wat goede koolhydraten in je dieet zitten.

Leestip: Be-Slank.nl | Alles over het eiwitdieet |

Veel mensen volgen een eiwitdieet in Nederland. Het is zo een beetje het meest populaire dieet. Waarschijnlijk ook een van de meest succesvolle diëten van de wereld. Het geheim lijkt hem er met name in te zitten om die door en door slechte koolhydraten en bewerkte producten te mijden. Om die uit het dieet te schrappen. McDonald’s frietjes? Geen denken aan! Saucijzenbroodje? Afblijven! Een tweede ding dat bij veel mensen een doorslag geeft is letten op wat men drinkt. Dat is vaak een boosdoener die mensen over het hoofd zien. Sommige mensen consumeren wel een hele cola fles in een dag. Dat helpt bepaald ook niet. Hetzelfde dan gezegd worden over alcoholische versnaperingen waar de primaire boosdoener bier is. Een biertje op  zijn tijd is natuurlijk prima, maar sommige mensen drinken een heel krat leeg in hun eentje in een weekend en dat kan de bedoeling niet zijn.

Een laatste valkuil die ik wil aanhalen is vreetbui als gevolg te streng dieet. Zorg ervoor dat je nooit honger krijgt. Een dieet hoeft niet te betekenen ellende van de honger. Maar kies de juiste voeding.

Praktische tip: Be-Slank eiwitrijke snacks

Zorg dat je altijd wat eiwitrijke snacks bij je hebt om honger aanvallen succesvol op te lossen. Op die wijze kom je niet in verleiding. Enfin veel succes gewenst met het eiwitdieet.

Share.

About Author

Leave A Reply