Snel afvallen zonder sporten

Snel Afvallen Zonder Sporten

Je bent wat je eet, je eetpatroon aanpassen en bewuster gaan eten is tot nog toe nog steeds beste manier om te vermageren.

Ondanks het feit dat je misschien, en ik acht die kans heel waarschijnlijk, al van alles hebt geprobeerd om van die overtollige kilo’s af te raken, bestaan er wel degelijk een aantal goede, gezonde en betrouwbare manieren om op korte tijd enkele kilo’s kwijt te spelen.

Ik ga je in dit artikel een paar manieren laten zien die snel afvallen zonder sporten mogelijk maken voor iedereen, je verliest als snel 3 tot 5 kilogram zonder al te veel moeite of inspanning, zonder dat je jezelf hoeft uit te hongeren of zonder echt het gevoel te hebben dat je een dieet aan het volgen bent.

Drink heel veel water

Probeer dagelijks ongeveer 2 liter water te drinken. Het bevordert niet alleen de afvoer van afvalstoffen, je lichaam gaat zelf ook geen water meer opslaan en vasthouden.

Door de afvoer van dat overtollige vocht, ga je al snel 2 tot 3 kilo verliezen. Door een groot glas water te drinken voor elke maaltijd ga je ook minder eten en sneller een voldaan gevoel hebben.

Doordat je lichaam afvalstoffen afvoert met het water zie je er veel mooier en slanker uit, je huid krijgt een gezonde teint en je rimpels en wallen verminderen of verdwijnen.

Eet vaker kleinere maaltijden

Je moet geen diëtist zijn of een dokter om te weten dat je best het ontbijt niet overslaat. Een goed ontbijt zorgt ervoor dat je in de voormiddag geen honger gevoel hebt waardoor je op het werk alles naar binnen speelt wat je tegenkomt.

Bovendien zal een ontbijt je metabolisme op gang brengen. Je eet beter 5 tot 6 keer per dag een kleine maaltijd dan 3 keer per dag een volledige.

Je eetpatroon begint bij je winkelkarretje, ga voor gezonde voeding en vermijd zoetigheden, chips en frisdranken.

Bereid je ook voor en zorg dat je altijd een gezond alternatief voor de automaat of snackbar bij de hand hebt, ik heb hier 13 Gezonde Koolhydraatarm en VET-VERBRANDENDE Snack Ideeën die je kunnen helpen.

Door meerdere keren per dag kleine maaltijden te eten, hou je metabolisme aan de gang en je bloedsuikerspiegel op peil. En doordat je minder suiker en calorieën opneemt dan je verbruikt, ga je vanzelf gewicht verliezen zonder dat je honger hoeft te lijden.

Beweging

Lichte bewegingsoefeningen die je hartslag naar 120 tot 135 slagen per minuut brengen zijn ideaal om je overtollige vet te verbranden. Neem eens wat vaker de fiets in plaats van de auto, wat vaker de trap in plaats van de lift, koop een hometrainer en kijk tv terwijl je fietst, …

Zware inspanningen en cardio trainingen zijn niet goed voor de vetverbranding, die zijn alleen goed als je je conditie wilt verbeteren.

Een half uurtje lichte beweging per dag is al voldoende om een verschil te maken. Door calorie armer te eten en meer calorieën te gebruiken word je niet alleen slanker en strakker maar ook nog eens gezonder.

Let op de calorieën

Weet wat je koopt en eet, vermijd suikers, teveel koolhydraten, fructose en vetten. Ga voor voedingsmiddelen zonder toegevoegde chemische stoffen zoals verse voedingswaren met slechts één ingrediënt zoals fruit, groenten, zaden en noten.

Voorbereide etenswaren bevatten te veel zout, vet en calorieën, bovendien verhoogt de fructose de kans op type 2 diabetes en hart- en vaatziekten. Vermijd vooral gefrituurde zaken als frieten en chips en maak gebruik van een Airfryer. Ook snoepgoed, chocolade, roomijs, koekjes, cakejes en dergelijke kan je maar beter een tijdje niet meer kopen, wat je niet in huis hebt kun je ook niet opeten.

Hoe behoud je je nieuwe gewicht?

Pas de tips uit dit artikel en de andere artikels op deze website toe en je zal zien dat ze snel een gewoonte worden. Een slank, strak lichaam begint al bij je winkelkarretje, als je alleen gezonde zaken koopt, kan je niet anders dan gezond eten.

Om ervoor te zorgen dat je snel 3 – 5 kilo afvalt en dat je die kilo’s er ook af houdt moet je gewoon deze tips blijven toepassen en op een bewuster manier gaan winkelen en met je eten en drinken omgaan.

Bouw voor jezelf elke week een vrije dag in, een dag waarop je wel alles mag eten waar je zin in hebt, een dag waarop je mag zondigen.

Als je op restaurant gaat vraag je in plaats van de frieten, puree of rijst die gewoonlijk bij een gerecht geserveerd worden een extra slaatje, dat kost je meestal niets extra en het maakt het zo veel gezonder en beter voor je lijn.

Snel afvallen zonder sporten begint in je hoofd, kies bewust, eet bewust en ga voor een slank, strak en gezond lijf.